ogulin

Novosti

10

Lip

KOORDINACIJA GRADONAČELNIKA SA RAVNATELJIMA I DIREKTORIMA GRADSKIH USTANOVA I TVRTKI

  • Članak napisao/la, urednik

U Velikoj gradskoj vijećnici Grada Ogulina održana je redovna koordinacija ravnatelja i direktora gradskih ustanova i tvrtki i to nakon perioda u kojem se zbog epidemije COVID-19 i uslijed provođenja propisanih mjera i odluka nisu održavali sastanci sa većim okupljanjima već su gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegovi zamjenici bili u stalnim individualnim kontaktima sa ravnateljima i direktorima gradskih ustanova i tvrtki.

Gradonačelnik je istaknuo da se svi polako vraćamo u staru kolotečinu nakon popuštanja mjera, ali sa posljedicama koje će biti vidljive tek u nadolazećem periodu.

Također je nazočne sažeto upoznao sa brojnim projektima i radovima koji su u tijeku ili koji slijede, a njihova ukupna vrijednost je preko 100 mil. kuna.
Ravnatelji i direktori su se osvrnuli na rad i poslovanje u jeku epidemije i financijske posljedice koje su pretrpjeli uslijed smanjenog obujma rada, ali uz pomoć Grada Ogulina svi su se prilagodili novonastaloj izvanrednoj situaciji koja nas je sve zadesila te se nadaju povoljnijem ostatku godine.

Sve redovno funkcionira bez većih problema, provode se brojne aktivnosti, a planirane manifestacije i događanja odgođeni su za jesen i bit će vezani uz proslavu Dana grada.

09

Lip