ogulin

Novosti

20

Lip

Konstituirana sjednica Vijeća Srpske nacionalne manjine Grada Ogulina

  • Članak napisao/la, admin

Jučer je u prostorijama Grada Ogulina održana konstituirajuća sjednica Vijeća Srpske nacionalne manjine Grada Ogulina. Sjednicu je sazvao gradonačelnik Dalibor Domitrović te su predložene 4 točke dnevnog reda.

Nakon izbora Komisije za izbor predsjednika i zamjenika predsjednika Vijeća, pristupilo se izborima.

Tajnim glasovanjem, jednoglasno, za novog predsjednika Vijeća Srpske nacionalne manjine izabran je Neven Vujnović, a za njegova zamjenika izabran je Dušan Jančić. Također, osim njih članovi Vijeća su Neven Ivošević, Rajko Kosanović, Nenad Vukadinović, Nataša Zatezalo, Đorđe Tomić, Stojan Tatalović, Nevena Grba, Sanja Kosanović, Nenad Sekulić, Mića Zatezalo, Jelena Ivošević, Miljen Manojlović i Mirjana Vignjević.

Neven Vujnović zahvalio je svima na ukazanom povjerenju i istaknuo kako stoji na raspolaganju za rješavanje svih problemam s ciljem što kvalitetnijeg života na našim prostorima.

Čestitke novoizabranim članovima uputio je i gradonačelnik Dalibor Domitrović, a u ime Grada je, osim njega, nazočio i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja te predsjednik Gradskog vijeća Marinko Herman. Sjednici je nazočio bivši predsjednik Vijeća Ranko Višnić.

16

Lip