ogulin

Novosti

04

Lis

Gradu Ogulinu dodjeljena Povelja Grad prijatelj poduzetništva

  • Članak napisao/la, urednik

Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku u suradnji s Gradom Ogulinom, Turističkom zajednicom Grada Ogulina te Pučkim otvorenim učilištem Ogulin u utorak, 4. listopada 2022. godine u prostorima POU-a organizirala je Dan poduzetništva Hrvatske s ciljem poticanja međusobne suradnje, razumijevanja, produktivnosti i iznalaženja rješenja te poduzetnički optimizam i vjeru u uspjeh na realnom tržištu.

Bogat i raznolik DPH program upotpunile su priče uspješnih hrvatskih poduzetnica i poduzetnika s njihovim receptima kako kvalitetnim rješenjima do ostvarenja ciljeva. Govornici su bili i naši sugrađani, poduzetnici Sabina Gvozdić i Marinko Sabljak.

U sklopu ove manifestacije održao se i Poduzetnički sajam gdje su se prodavale i prezentirale brojne usluge i proizvodi realnog tržišta.
U Ogulinu je premijerno dodijeljena i Povelja Grad prijatelj poduzetništva, koja se po prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice u prvom redu Gradovima – a s ciljem još veće suradnje s poduzetnicima. Pored Grada Ogulina povelja je dodjeljena i Gradovima Zaprešiću, Pakracu i Varaždinskim Toplicama čiji su predstavnici također nazočili ovoj manifestaciji.

01

Lis