ogulin

Novosti

14

Vel

Gradonačelnik na međuopćinskoj smotri LiDraNo 2022.

  • Članak napisao/la, urednik

Prva osnovna škola Ogulin domaćin je međuopćinske smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2022. Ravnatelj škole Zvonko Ranogajec otvorio je natjecanje poželjevši uspjeh djeci i mentorima, puno sreće i sigurnosti u njihovim nastupima.

Smotri je nazočio i gradonačelnik grada Ogulina Dalibor Domitrović te u pozdravnoj riječi čestitao i zahvalio svim sudionicima na upornosti, radu i organizaciji ovog natjecanja, posebno učenicima i njihovim mentorima na pripremljenom programu, poželio im sreću u daljnjim natjecanjima, da što bolje predstave naš grad i da svoje stvaralaštvo koriste za dobrobit kulturnog i društvenog života u našem gradu.

Na smotri je sudjelovalo 8 škola iz Karlovačke županije i to OŠ Generalski Stol, OŠ „Ivan Goran Kovačić“ Duga Resa, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin, OŠ „Josipdol“, OŠ Netretić, OŠ Plaški, OŠ „Vladimir Nazor“ Duga Resa i domaćin Prva osnovna škola Ogulin, čiji su učenici pokazali svoju nadarenost i kreativnost u svojim odličnim nastupima i radovima.

Županijska smotra održat će se u gradskom kazalištu Zorin domu u Karlovcu sredinom ožujka.

10

Vel