ogulin

Novosti

01

Srp

Gradonačelnik Grada Ogulina

  • Članak napisao/la, administrator

Dalibor Domitrović, ing.
Dalibor DomitrovićGradonačelnik Dalibor Domitrović je rođen 1. svibnja 1972. godine u Ogulinu. Osnovnu školu pohađao je i završio u Ogulinu. Srednju školu pohađao je u CUO „Vladimir Bakarić“ u Ogulinu, smjer matematičko – informatički, te je stekao zvanje prirodoslovno matematički tehničar. Nakon toga je na sveučilištu u Rijeci upisao VI/I stupanj studija strojarstva gdje je stekao zvanje inženjer strojarstva. 

Nakon završetka školovanja odslužuje vojni rok u Oružanim snagama Republike Hrvatske, te se zapošljava u obiteljskoj tvrtki GRUMF d.o.o. gdje je do početka obnašanja mandata gradonačelnika grada Ogulina bio suvlasnik. Za vrijeme rada u obiteljskoj tvrtki, koja je zapošljavala do 10 djelatnika, surađivao je s mnogim poduzetnicima na području grada i šire te sa stranim investitorima kao što su Bechtel International i Coopcostruttori. Osim toga uspješno je surađivao i sa austrijskom tvrtkom Semmelrock te tvrtkom Metis d.d. Rijeka.

U mandatu 2013. – 2017. je bio član Gradskog vijeća Grada Ogulina, član Odbora za Statut, Poslovnik i normativnu djelatnost i član Odbora za gospodarski razvoj Grada. Potpredsjednik je gradske organizacije SDP-a Ogulin.

Svojim kompetencijama i višegodišnjim iskustvom u području gospodarstva i obrtništva pomogao je pri osmišljavanju, planiranju i realizaciji mnogih projekata. Svoje djelovanje fokusirao je na financiranje projekata lokalne uprave putem fondova Europske unije. Koristi se engleskim jezikom. Oženjen je, otac dvoje djece. 

Na lokalnim izborima 2017. godine voljom građana izabran je za gradonačelnika Ogulina, čime mu je pripala velika čast ali i odgovornost da svojim znanjem i kvalitetnim radom doprinese razvoju grada.

 

Tel.: 047/522-612
Fax: 047/522821
E-mail: gradonacelnik@ogulin.hr

01

Srp