ogulin

Novosti

11

Lis

Grad Ogulin posjetio veleposlanik Republike Azerbajdžan

  • Članak napisao/la, urednik

U petak 8. listopada 2021. godine gradonačelnik Dalibor Domitrović i zamjenik Daniel Vukelja ugostili su veleposlanika Republike Azerbajdžan NJ.E. g. Fakhraddina Gurbanova koji je bio u pratnji suradnika i g. Andrije Karafilipovića, narodnog izaslanika – veleposlanika, glavnog tajnika Koordinacije hrvatskih društava prijateljstva.
Nakon konstruktivnog sastanka u Gradskoj upravi Grada Ogulina kojem su prisustvovale i privremene pročelnice Gradskih ureda te razmjene prigodnih poklona, upriličeno je svečano polaganje vijenaca poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu hrvatskih rodoljuba.
Kratko upoznavanje s poviješću našega grada uslijedilo je u Zavičajnom muzeju Ogulin, a kao dio uspostave međusobne suradnje na raznim poljima svakako je bitno razvijati onu gospodarsku te se u tom smislu realizirao posjet tvrtki Bjelin d.o.o.
NJ. E. g. Fakhraddin Gurbanov u Velikoj vijećnici Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin održao je predavanje o svojoj domovini uz prikaz promotivnog filma , a nazočni su bili ravnatelji i direktori gradskih ustanova i tvrtki, članovi Dječjeg Gradskog vijeća Grada Ogulin, predstavnici Društva Naša djeca Ogulin i ravnatelji osnovnih škola.
Gradonačelnik i veleposlanik iskazali su obostrano zadovoljstvo ovim posjetom.

08

Lis