ogulin

Novosti

24

Lip

Dovršena Ulica Ivane Brlić Mažuranić

  • Članak napisao/la, urednik

Danas je tvrtka Signalmont d.o.o. izvela horizontalnu signalizaciju u Ulici Ivane Brlić Mažuranić, čime su u potpunosti dovršeni radovi na rekonstrukciji ove prometnice.

Tvrtka Mikas Commerce d.o.o. iz Ogulina izvela je prvu fazu rekonstrukcije prometnice koja se odnosila na uređenje zapadne strane ceste, tvrtka Arkada d.o.o. iz Duga Rese je izvela radove rekonstrukcije istočne strane ulice, a tvrtka Ceste Karlovac je izvodila radove obnove kolničkog zastora.

Radovi su izvođeni temeljem Izvedbenog projekta pojačanog održavanja izrađenog od projektantske tvrtke Planum d.o.o. iz Karlovca te Izvedbenog projekta parternog uređenja izrađenog od tvrtke Atest inženjering d.o.o. iz Karlovaca.

Stručni nadzor nad izvođenjem radova vrši tvrtka Planum d.o.o. iz Karlovca.

Radovi su izvođeni u fazama sukladno financijskim mogućnostima Grada, a ukupna vrijednost radova iznosi 1,3 milijuna kuna s PDV-om.

Tvrtka Signalmont d.o.o. će ovih dana obnavljati horizontalnu signalizaciju i na drugim prometnicama na području grada Ogulina, zbog čega će na tim dijelovima biti na snazi privremena signalizacija, pa se građani, a posebno vozači, mole za strpljenje i poseban oprez pri kretanju.

21

Lip