ogulin

Novosti

08

Lis

Dječji tjedan-prijem kod gradonačelnika

  • Članak napisao/la, urednik

U sklopu Dječjeg tjedna kojeg obilježava Društvo naša djeca Ogulin i Dječje gradsko vijeće Grada Ogulina u vremenu u od 05. do 11. listopada 2020. godine, gradonačelnik Dalibor Domitrović i zamjenica Ivana Salopek Šumonja primili su u Gradskoj upravi njihove predstavnike te su u ugodnom druženju porazgovarali o svim aktivnostima u prethodnom periodu i onima koje im slijede.

Zbog aktualne situacije borbe s pandemijom smanjili su svoje aktivnosti te se Dječji tjedan ove godine obilježava u manjem obimu, ali i dalje su aktivni i neumorno rade.

5.10. ponedjeljak – otvaranje Dječjeg tjedna Međunarodni dan djeteta ( radio emisija, pisanje poruka djece odraslima, suradnja s dječjim vrtićem i osnovnim školama, oslikavanje vanjskih prostora vrtića i osnovnih škola )

6.10. utorak – posjet članova DND-a Ogulin rodilištu i pedijatriji Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin

7.10. srijeda – Bajkaonica s radionicom ( Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin )

8.10. četvrtak – susret vijećnika Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina sa gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem

9.10. petak – sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina ( Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin )

10.10. subota – noćno promatranje nebeskih tijela ( pomoćni gradski nogometni stadion)

11.10. nedjelja – Međunarodni dan djevojčica – kreativne radionice u prostoru DND-a Ogulin ( Ul. Kardinala A. Stepinca 2)

Zahvalili su gradonačelniku i njegovoj zamjenici na svemu što čine za djecu u našem gradu, vidljivom napredku i poboljšanju.

Gradonačelnik je svojim velikim i malim gostima uručio simbolične poklone i poželio daljni uspjeh u radu te spomenuo uređenje brojnih igrališta na više lokacija, klizalište na otvorenom u adventsko vrijeme kao i projekte koji su u pripremi, a odnose se na poboljšanje kvalitete života mladih u našem gradu.

 

 

02

Lis