ogulin

Novosti

18

Ruj

Dan ljubaznosti u prometu

  • Članak napisao/la, administrator

U sklopu akcije Dan ljubaznosti u prometu, gradonačelnik Dalibor Domitrović i načelnik Policijske postaje Ogulin Goran Vukelja organizirali su prijem za petero  vozača koji su najviše poštovali prednost pješaka. Akciju je provela Policijska postaja Ogulin  u užem centru grada  Ogulina.

U akciji je zabilježeno  22 vozača koji su uredno poštovali pravo prednosti pješaka i niti jedan prekršaj u vrijeme dok su policajci u civilu kontrolirali promet, što je zadovoljavajuće i veliki pomak na bolje u odnosu na prošle godine.
Cilj akcije je poticati vozače na poštovanje pješaka u prometu, kao i uzajamno kulturno ponašanje i ophođenje svih sudionika, kako bi se povećala njihova sigurnost.
Petero  odabranih vozačica i vozača Milan Salopek, Marija Mihalić, Mirjana Badanjak,  Baškim Murati i Zlatko Puškarić,  koji su  pokazali poštovanje i ljubaznost prema pješacima, a koji su se i prije besprijekorno ponašali i kojim nije zabilježen niti jedan prekršaj u prometu, dobilo je priznanje i prikladne poklone Grada Ogulina i Policijske postaje Ogulin.

18

Ruj