ogulin

Novosti

19

Ruj

Dan ljubaznosti u prometu

  • Članak napisao/la, admin

I ove godine je u našem gradu održana preventivna akcija Policijske postaje Ogulin pod nazivom „Dan ljubaznosti u prometu“, gdje su policijski službenici u civilnim odijelima 1. rujna nadzirali poštivanje prometnih propisa i poštivanje prednosti pješaka na pješačkim prijelazima od strane vozača.

Tako je, tijekom provođenja akcije, odabrano pet savjesnih vozača koji su poštovali prednost pješaka na pješačkim prijelazima, a koji ujedno nisu evidentirani kao počinitelji prekršaja. To su Mario Stipetić, Nevenka Dujmić, Martina Sabljak, Zvonko Salopek i Marina Marković. Gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović i načelnik Policijske postaje Ogulin Goran Vukelja u ponedjeljak, 18. rujna u Velikoj vijećnici Grada Ogulina dodijelili su im priznanja i prigodne poklone za uzorno ponašanje u prometu. Nazočni su bili i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja i predsjednik Savjeta za sigurnost prometa Karlovačke županije Dubravko Galić.

Istaknuto je kako je cilj ove aktivnosti podizanje prometne kulture svih sudionika u prometu te povećanje svijesti o potrebi poštivanja prometnih propisa radi sigurnosti svih sudionika u prometu. I gradonačelnik i načelnik još su jednom istaknuli dobru suradnju Grada Ogulina i PP Ogulin.

15

Ruj