ogulin

Novosti

17

Ruj

Dan ljubaznosti u prometu

  • Članak napisao/la, urednik

Povodom provedene akcije Dana ljubaznosti u prometu, gradonačelnik Dalibor Domitrović primio je pet najljubaznijih građana grada Ogulina.
S ciljem poticanja odgovornog ponašanja u prometu, povećanja sigurnosti sudionika u prometu, osobito pješaka i tolerantnog odnosa između pješaka i vozača, poticanja vozača na poštovanje pješaka u prometu, kao i uzajamno kulturno ponašanje i ophođenje svih sudionika, kako bi se povećala njihova sigurnost, Policijske postaja Ogulin u partnerstvu s gradom Ogulinom svake godine provodi akciju Dan ljubaznosti u prometu.

Policijski službenici su 9. rujna na frekventnim mjestima u gradu Ogulinu nadzirali promet, osobito poštivanje prednosti na pješačkim prijelazima.
Evidentiran je veći broj savjesnih i nesavjesnih vozača. Od onih savjesnih je odabrano pet koji u svojoj vozačkoj karijeri nisu imali niti jedan prometni prekršaj, a na dan provođenja akcije su se pokazali izuzetno ljubazni prema pješacima.

Njima je gradonačelnik, u nazočnosti predsjednika Savjeta za sigurnost prometa Karlovačke županije Dubravka Galića, načelnika PP Ogulin Gorana Vukelje i zamjenika gradonačelnika Ivane Salopek Šumonje i Daniela Vukelje, uručio simbolične poklone i priznanja.

16

Ruj