ogulin

Novosti

31

Ožu

10. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina 2020

  • Članak napisao/la, urednik

Zbog nastale situacije oko širenja koronavirusa COVID-19 i proglašenja epidemije u Republici Hrvatskoj, što predstavlja izvanrednu situaciju u kojoj je potrebno poduzimati efikasne mjere radi sprječavanja širenja koronavirusa i umanjivanja posljedica njegovog širenja, sukladno uputi Ministarstva uprave, ova sjednica gradskog vijeća održana je 31. ožujka 2020. godine s početkom u 9 sati putem video konferencije i to radi donošenja hitnih i neodgodivih odluka.

Video konferencija je uspješno provedena uz manje tehničke poteškoće, priključili su se svi vijećnici, a gradonačelnik, zamjenici gradonačelnika, predsjednik Gradskog vijeća i pročelnice bili su na video vezi u zgradi gradske uprave.

Na dnevnom redu bile su dvije točke koje su vijećnici donijeli jednoglasno, a radi se o Odluci o razrješenju dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke i Odluci o imenovanju vršiteljice dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke. Bit će to Ankica Puškarić.

I gradonačelnik Dalibor Domitrović i predsjednik Gradskog vijeća Marinko Herman apelirali su na sve da poštuju propisane mjere samozaštite i odluke donesene od strane Stožera CZ RH. Gradonačelnik je također napomenuo da se priprema veći broj mjera za poduzetnike i građane da što lakše prebrode ovu krizu.

Prva online sjednica gradskog vijeća, ujedno i najkraća, zaključena je u 9 sati i 34 minute.

eSjednice Grada Ogulina

 

 

31

Ožu