Paintball klub Ogulin

 
Od 2. ožujka 2006. u gradu Ogulinu je zaživio još jedan sport, pun akcije! Taj sport je PAINTBALL!

Pozivamo vas da iskušate zabavnu igru/natjecanje/sport koji vjerojatno još niste probali: paintball. Koncept je sljedeći: Vas, vaše prijatelje ili kolege opremit ćemo poluautomatskim markerom koji ispaljuje kuglice punjene bojom, te hrpom tih kuglica i zaštitnom opremom. Ova igra puna adrenalina izvrsno oslobađa od stresa.


Paintball klub Ogulin

 Da stvar ipak ne bi bila prejednostavna, oni se mogu zavući u neki od tornjeva, leći iza jednog od brojnih bunkera ili barikada, čučnuti u utvrđeni rov, nepomično vrebati iz sjene stabla, puzati kroz gusto grmlje, trčati kroz šumu, ili se sakriti u građevinu..

Osiguravamo sve što vam je potrebno da se okušate u ovome sportu: odličan poluautomatski marker kao standardna oprema, boja po prihvatljivim cijenama, vrhunsku zaštitnu opremu, ururbani okoliš, kvalificirano osoblje koje će se pobrinuti da igra i oprema besprijekorno funkcioniraju, pa čak i zaštitna odijela..

Paintball je izvrsna aktivnost za grupu prijatelja ili korporativni team building. Paintball je potpuno drugačiji, zabavan i učinkovit način da se poboljša timski rad; s paintballom možete iskusiti zajedništvo pod vatrom bez cijele one gnjavaže sa stupanjem u vojsku i opasnosti da vas zapravo upucaju.

Paintball klub Ogulin


Za Dan grada 2007. održan je „Humanitarni turnir“ u kojem su prikupljena sredstva dodijeljena udruzi „Oda prijateljstva“.

Od ponude izdvajamo:
- paintball turnir
- roštiljada
- igre za cijelu obitelj
- igre za djecu
- ostalo


Veselimo se Vašem učlanjenu i uživanju u ljepoti ovog sporta. Za sve dodatne informacije u vezi igre, rezervacije i ostalog pošaljite upit na e-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   
 
ili nazovite:
091 5676 484
091 5803 104

 

Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza