Foto natječaj "Detalji jeseni u Ogulinu"Volite fotografije i fotografiranje? Volite svoj grad Ogulin? Imate avanturističkog duha, a sviđa Vam se i umjetnost fotografiranja? Onda ste pravi kandidat za "Natječaj za najbolju fotografiju Ogulina – detalji jeseni!
Savjet mladih Grada Ogulina za Vas je pripremio foto natječaj koji će trajati do 31. listopada 2012. godine.

Tema natječaja je "Detalji jeseni u Ogulinu" gdje će Vaša najbolja fotografija biti nagrađena prigodnim poklonom. Natječaj je otvoren za sve mlade amaterske fotografe koji žele pokazati svoj smisao za fotografiju.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je objaviti fotografiju na facebook zidu  Savjeta mladih Grada Ogulina,   gdje će pobjedničku fotografiju odabrati "face prijatelji" Savjeta mladih Grada Ogulina – "lajkanjem". Fotografija koja bude imala najviše "lajkova", pobjeđuje!

Jedan natjecatelj može postaviti samo jednu  fotografiju, koja  mora biti njegovo vlasništvo i naravno prepoznatljivo slikana u Ogulinu. Moguće je glasovati za više fotografija, samo jednom. Fotografije možete slati do 31. listopada 2012., a početkom studenog će biti objavljen pobjednik i upriličena nagrada.

Želimo Vam puno sreće i što više lijepih fotografija!

Savjet mladih Grada Ogulina

Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza