Izrađen profil na Facebook-u, otvoren e-mail i usvojen izgled logotipa Savjeta mladih Grada Ogulina.

 

Na 3. sjednici Savjeta mladih Grada Ogulina  jednoglasno je usvojen zapisnik sa 2. Sjednice i današnji Dnevni red.

Prilikom prve akcije Savjeta mladih Grada Ogulina u 2012. godini, dogovaralo se o organizaciji izleta na Klek povodom Europskog tjedna kretanja koji se održava u našem gradu. Na izlet su planirali ići 4 člana Savjeta mladih u nedjelju, 16. rujna 2012. godine, kada je i službeno otvaranje akcija povodom Europskog tjedna kretanja. Polazak je dogovoren u 8:00 sati.

U točki pod različito, konstatirano je da je izrađen profil Savjeta na na društvenoj mreži Facebook sa imenom „Savjet mladih grad Ogulin“ na adresi http://www.facebook.com/savjetmladih.ogulin?fref=ts i postavljena je e-mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Raspravljano je o službenom „logu“ i donesena odluka o njegovom izgledu, koji će biti digitalno obrađen do sljedeće sjednice Savjeta.

Iduća sjednica Savjeta mladih Grada Ogulina planirana je za početak mjeseca listopada, iz razloga što dužeg trajanja foto natječaja koji je u planu za taj mjesec.

Mario Sušanj


Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza