Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Prijem športaša kod gradonačelnika
Gradonačelnik Nikola Magdić sa svojim zamjenicima Tonom Radočajem i Vladimirom Kubelkom primio je športaše koji su na nedavnim natjecanjima postigli određene i značajne rezultate.


Prijem je upriličen  u srijedu 29. prosinca 2010. u Gradskoj vijećnici. Na prijemu su bili mladi športaši: predstavnici gimnastike, kuglačice i jedna športašica članica Udruge slijepih i slabovidnih Ogulin.

Sve nazočne pozdravila je Karmela Matić voditeljica protokola na prijemu športaša i stručna suradnica Grada Ogulina za odnose s javnošću. Pozdravila je nazočne kuglačice iz Ženskog kluba "Ogulin" s trenericom Ružicom Neralić i predsjednikom kluba Darkom Pribanićem koji je ujedno i predsjednik Športske zajednice Grada Ogulina, gimnastičare iz Gimnastičkog kluba "Sokol" s trenerom Marinkom Jurašićem i predsjednikom kluba Jankom Lipošćakom i posebno srdačan pozdrav našoj novoj športašici Ljerki Volf sa vrhunskim rezultatima u elektronskom pikadu za slijepe kao i u kuglanju.

Prijem športaša kod gradonačelnika

Prigodnim riječima obratio se nazočnima gradonačelnik Magdić, rekavši da se Grad ponosi s velikim brojem športskih udruga u koje ulaže i vrlo je zadovoljan povratnim rezultatima naših športaša koji time opravdavaju ulaganja pronoseći ime našeg Ogulina ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu.

U Karlovcu, 4. prosinca 2010. u Školskoj sportskoj dvorani Mladost na 19. prvenstvu Hrvatske u sportskoj gimnastici, Filip Vorkapić iz Gimnastičkog kluba "Sokol" u najjačem programu u kadetskom uzrastu osvojio je titulu prvaka države na karikama, srebrna odličja na preči i preskoku, te broncu za vježbu na tlu. Drugi ogulinski natjecatelj, Alen Jurčević vrlo uspješno se vratio nakon par godina odsutnosti zbog ozljede, te u seniorskoj kategoriji nastupio na ručama i osvojio brončanu medalju.

 Prijem športaša kod gradonačelnika
Povećaj fotografiju >>>>

Nazočne četiri kuglačice, starosti 9 do 14 godina, iz Ženskog kluba "Ogulin", nastupile su prvi puta i osvojile 2. mjesto na Državnom kadetskom prvenstvu za kuglačice. Prvenstvo je održano u Ogulinu krajem studenog 2010., a  nastupilo je 10 ekipa iz 7 klubova: KK Ogulin s tri ekipe, Varteks iz Varaždina s dvije, Sloboda Tvin iz Virovitice, Endi Tekstilac iz Zagreba, Istra iz Poreča, Zagreb i Zagreb Zabokyja. Na prijemu su bile nazočne: Katarina Gračanin, Matea Juričić, Marieta Grdić i Ivana Juričić. Posebno je trenerica Neralić istakla rezultat Ivane Juričić koja je oborila 548 čunjeva što je inače prvoligaški rezultat a kuglačica, učenica 7 razreda, trenira tek 5 godina.

Ljerka Volf osvojila je početkom prosinca srebrnu medalju u Kranju na međunarodnom kuglačkom prvenstvu u Kranju u pojedinačnoj konkurenciji, te prije desetak dana i brončanu medalju na 2. Međunarodnom turniru u elektronskom pikadu za slijepe "Borba na 4 rijeke USKA 2010."

{youtube width="510" height="310"}Jvd8xQSWyxQ{/youtube}

ivan - infostudio.hr

 

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik