Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Sedmi festival duhovne glazbe Tonkafest 2013.

Ponovno je Ogulin u nedjelju 5. svibnja bio centar duhovne glazbe. Mnogi dragi prijatelji iz svih dijelova Hrvatske (Đakovo, Zadar, Rovinj, Varaždin, Krapina, Zagreb, Staro Petrovo Selo i Ogulin) okupili su se oko slavljenja Boga pjesmom, ali i oko divne humanitarne akcije Udruge Oda prijateljstvu koja već sedmu godinu pomaže bolesnoj djeci i mladima ogulinskoga područja.

Prije Festivala bila je Sveta misa u crkvi sv. Križa koju je predvodio župnik Robert Zubović, a pjevanje su predvodili sudionici Festivala.

Festival je i ove godine bio humanitarnog karaktera po čemu je jedinstven među festivalima duhovne glazbe u Hrvatskoj.

 Sedmi festival duhovne glazbe Tonkafest 2013.

Sav prihod od ulaznica otišao je za liječenje jednogodišnjeg Dejana. Od karata je prikupljeno 7.320 kuna, a od priloga 1.730 kuna (Vokalni ansambl Lira iz Starog Petrovog Sela donirao je 640 kuna) pa će od ove humanitarne akcije biti donirano ukupno 9.050 kuna!

Svima se zahvaljujemo!

U revijalnom dijelu Festivala nastupio je poznati kantautor duhovne glazbe Davor Terzić koji je svojim pjesmama dirnuo srce publike.

Prvu nagradu publike osvojile su domaće snage – Glas ljubavi iz Ogulina, drugo mjesto Apostoli Krvi Kristove iz Zadra, a treće mjesto Antonio Tkalec iz Varaždina. Nagradu žirija osvojili su također Ogulinci.

Festival je ponovno pronio Ogulinom pozitivnu energiju, optimizam i nadu, ali i pokazao veliko srce prema svima koji trebaju našu pomoć.

 Sedmi festival duhovne glazbe Tonkafest 2013.

Velika zahvala svim volonterima, članovima Udruge na još jednoj uspješno organiziranoj akciji, pokrovitelju Gradu Ogulinu, supokrovitelju Pučkom otvorenom učilištu, Radio Ogulinu kao i svim sponzorima bez kojih Tonkafest ne bi bio realiziran.

Tonkafest su pokrenuli prijatelji i roditelji pokojne Antonije Turković kao trajni spomen na tu prerano preminulu djevojku, a pritom su stvorili hvale vrijedan projekt za grad Ogulin kojim se možemo ponositi jer se dolaskom dragih gostiju iz svih dijelova Hrvatske na najbolji način promovira Ogulin, a gosti su oduševljeni toplinom i ljepotom grada u kojem su boravili.

Vidimo se na osmom Tonkafestu 2014. godine!

Udruga Oda prijateljstvu

 

Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik