Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Obilježavanje Svjetskog dana srca

 U srijedu, 3. listopada 2012., na trgu pokraj Golubice mira obilježen je Svjetski dan srca. Djelatnici Doma zdravlja Ogulin, mjerili su krvni tlak, razinu šećera u krvi, kolesterol, određivali kardiovaskularni rizik, liječnici davali savjete i dijeljen je promotivni materijal.

Svjetski dan srca, 29. rujna, svake godine se obilježava na poticaj Svjetske kardiološke federacije. U našoj Karlovačkoj županiji čitav tjedan u pojedinim županijskim gradovima obilježava se ovaj dan.

Tim povodom Svjetska kardiološka federacija i njene članice pozivaju na preuzimanje odgovornosti za zdravlje srca cijele obitelji i zagovaranje života sa zdravim srcem.

Obilježavanje Svjetskog dana srca


Suvremeno društvo djecu izlaže čimbenicima rizika i doslovno ih tjera u sjedilački način života u kojem su izložena aktivnostima poput računalnih igara, lošoj prehrani koja obiluje koncentriranim ugljikohidratima i zasićenim masnoćama te duhanskom dimu. Zdravlje nije samo odgovornost pojedinca već zajednice i društva u cjelini.

Obilježavanje Svjetskog dana srca

Pravilnom prehranom, redovitom tjelesnom aktivnošću i nepušenjem može se spriječiti veliki udio prijevremenih bolesti srca i krvnih žila te smanjiti rizik od srčanog i moždanog udara.

 www.ogulin.hr

 

Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik