Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

6. susret gradova i općina -  prijatelja djece

U petak 1. lipnja 2012. godine održan je 6. susret gradova i općina prijatelja djece u Velikoj Gorici na temu: Mediji i javne kampanje za djecu.

6. susret gradova i općina -  prijatelja djece

Grad Ogulin - prijatelj djece i ove godine je sudjelovao na Susretu sa grupom mladih novinara Društva "Naša djeca", voditeljicom Nadom Božičević i članicom Koordinacijskog odbora Gradovi i općine prijatelji djece Grada Ogulina Karmelom Matić.

6. susret gradova i općina -  prijatelja djece

Sudionici iz 26 gradova i općina prijatelja djece sudjelovali su u sadržajnom programu na zadanu temu. Nakon svečanog otvaranja susreta na kojem su govorili predsjednica Saveza društava Naša djeca Aida Salihadžić Kadić, predstavnica UNICEFA za Hrvatsku Lora Vidović, pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić i domaćin gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, predstavljen je bogat program.

6. susret gradova i općina -  prijatelja djece

Predstava Mamurluk prikazana je u okviru kampanje protiv konzumiranja alkohola među mladima "Cuga je tuga", kojom se željelo ukazati na veoma važan problem u društvu i potaknuti roditelje na razgovor s mladima o štetnosti konzumiranja alkohola.

6. susret gradova i općina -  prijatelja djece

Na tribini za odrasle na temu Društveno angažirane kampanje govorili su: Gorana Dojčinović predstavnica UNICEF-a, Alma Čakmazović voditeljica projekta javnih kampanja, doc. dr. sc. Mislav Ante Omazić profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i Gordan Kožulj naš proslavljeni športaš koji aktivno sudjeluje u društveno angažiranim kampanjama i koji je predstavio kampanje: Korak u život, Vrtim zdravi film i Pokažite im put.

6. susret gradova i općina -  prijatelja djece

Djeca su sudjelovala na radionicama i pisala poruke odraslima. Njihove poruke bile su zapažene, a posebno je bila istaknuta poruka Daliborke Šlat učenice Prve osnovne škole "Odrasli, budite u svom svijetu, mi djeca ne želimo odrasti!"

6. susret gradova i općina -  prijatelja djece

Nakon zabavnog programa puni utisaka i novih poznanstava i sa okusom velikogoričkih jagoda, vratili smo se kući, do slijedećeg susreta koji je već zakazan slijedeće godine u Opatiji.

 Karmela Matić

 

Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik