Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Gradonačelnik Dalibor Domitrović primio je sportaše koji su u zadnje vrijeme postigli značajne uspjehe, te im uz čestitke i riječi pohvale uručio priznanja.


Na prijemu su bili tenisači Ivan Karlo Ban koji je osvojio dvoransko prvenstvo Hrvatske do 18 godina i braća Roko i Anton Stipetić koji su dvoranski viceprvaci, Roko do 16 godina, a Anton do 12 godina. Velike zasluge za ovakve rezultate ima i njihov trener Mario Pavić koji je naglasio da,  pored talenta koji posjeduju sportaši, vrhunske infrastrukture koja prati gotovo sve sportove u Gradu Ogulinu,  velika zasluga ovako vrhunskih rezultata je rad, velika odricanja i potpora roditelja koji financijski prate svoju djecu.
S odličnim rezultatima mogu se pohvaliti i gimnastičari Luka Vuković koji je prvak Hrvatske za mlađe juniore u gimnastičkom višeboju, te Karlo Karaga viceprvak u istoj kategoriji. Luka ima petero braće i sestru i svi su gimnastičari. Njihov trener Marinko Jurašić vodio je ove sve sportaše koji su se poslije okušali u nekom drugom sportu, što je samo dokaz da je gimnastika kao i atletika bazični sport u kojem se svi sportaši moraju okušati.
Na prijemu je bio i vrsni kuglač Zlatan Mazor  član Kuglačkog kluba Policajac, prvak Hrvatske za mlađe juniore do 18 godina, koji se već okušao u ogledima i s kuglačima do 23 godine. Cilj mu je ući u reprezentaciju Hrvatske.

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik