Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

I ove  godine Grad Ogulin se uključio u akciju Zelena Čistka , koja će se provoditi 15. rujna 2018. godine.
Pozivamo vas na sudjelovanje u najvećoj nacionalnoj kampanji zaštite okoliša - Zelena čistka 2018. u kojoj će ove godine sudjelovati  volonteri iz 150 zemalja svijeta i koji će  u sklopu Svjetskog dana čišćenja (World CleanUp Day) čistiti otpad iz okoliša.


World  Cleanup  Day započinje 15. rujna 2018. godine u 10 sati u Novom Zelandu, a s izlaskom Sunca u svakoj vremenskoj zoni volonteri će prenositi zeleni val u svojim zemljama.  Akcija će obuhvatiti sve 24 vremenske zone i završiti 36 sati kasnije na Havajima.

Cilj akcije je okupiti 5% ukupnog stanovništva Republike Hrvatske, očistiti cijelu Hrvatsku od otpada u samo jednom danu i promijeniti sliku Hrvatske te tako utjecati na podizanje svijesti građana o problemu neodgovornog odnosa prema otpadu.
Postanimo i mi jedan od najjačih svjetskih timova! Dosadašnjih šest akcija okupilo je 307 058 volontera iz svih krajeva Lijepe naše. Trebamo pokazati sebi, ali i svijetu, koliko volimo svoju zemlju. Već 18. rujna 2018. će rezultati akcije biti predstavljeni od strane estonske predsjednice na konferenciji UN-a u New Yorku.
Za sudjelovanje u akciji možete se javiti u gradsku upravu ili na broj : 098/339-520.

Karmela Matić

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik