Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Jučer je Grad Ogulin kao investitor prijavio projekt energetske obnove velike i male sportske dvorane uz Prvu osnovnu školu na natječaj za sufinanciranje iz EU fondova.Projekt uključuje sanaciju fasade i ovojnice zgrade, ugradnju toplinske zaštite krova, djelomičnu zamjenu vanjske stolarije zgrade te ugradnju novog sustava centralnog grijanja, hlađenja, provjetravanja i opskrbe tople vode za svlačionice. Projekt uključuje i izvedbu priključka plina od plinske kotlovnice do plinovoda u Bolničkoj jer će se kao energent za grijanje koristiti plin. Uz to je predviđena i zamjena postojeće neučinkovite rasvjete energetski učinkovitom LED rasvjetom i postavljanje novog sustava sigurnosne rasvjete objekta. Planiranim zahvatom će se godišnji troškovi za energiju smanjiti za 64,06%.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 7,4 milijuna kuna. Od toga će se 5,2 milijuna kuna ili 70% sufinancirati iz EU fondova i nacionalnih programa, a ostatak u iznosu od 2,2 milijuna kuna iz proračuna Grada.

Osim što će se realizacijom ovog projekta smanjiti troškovi grijanja uz to je provedba ovog projekta prilika za domaće tvrtke koje će moći sudjelovati na provedbi projekta, bilo izravno ili kao kooperanti koji će izvoditi pojedine skupine radova (elektro, strojarske, bravarske, fasaderske ili druge).

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik