Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Jučer, na sjednici Gradskog vijeća, HDZ-ov vijećnik Ivica Porubić je, vezano uz program potpora u poljoprivredi i mjeru subvencioniranja nabave štanda za prodaju poljoprivrednih proizvoda na kućnom pragu, gradskoj vlasti prezentirao financijski povoljniju ponudu za izradu štanda.

Prema ponudi ovog lokalnog stolara cijena izrade štanda iznosi 5.800 kn. Prema korigiranoj kalkulaciji od tog iznosa Grad financira 4.350 kn, a preostalih 1.450 kn sam poljoprivrednik.


Pravo na nabavku subvencioniranog štanda imaju OPG-ovi, obrti, tvrtke te ostale fizičke i pravne osobe s područja Grada Ogulina, upisane u Upisnik poljoprivrednih  proizvođača,  koje se na području Grada Ogulina bave poljoprivrednom proizvodnjom. 

Postupak nabave je da poljoprivrednik kod ovog ili bilo kojeg drugog stolara naruči izradu štanda. Kad je štand gotov poljoprivrednik plati stolaru cijeli iznos. Nakon toga s računom i dokazom o uplati dolazi u Grad koji mu refundira 75% iznosa ali najviše do 5.000 kuna. Prije toga Povjerenstvo iz grada vrši pregled izrađenog štanda kako bi se uvjerilo da je izrađen prema specifikacijama.

Zahtjev se podnosi najkasnije do 15. prosinca 2018. godine, a detaljnije se možete informirati u gradskoj upravi Grada Ogulina ili na Internet stranici Grada na kojoj su objavljeni Program potpora poljoprivredi.
Ogledni primjerak štanda možete pogledati ispred poljoprivredne trgovine Otok-Prodex u Otoku Oštarijskom.

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik