Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Danas su u gradskoj upravi potpisani novi ugovori za zasnivanje radnog odnosa s 12 nezaposlenih osoba s područja grada Ogulina. Nezaposlene osobe su angažirane putem mjere Javni radovi koju provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ), na čiji natječaj se javio Grad Ogulin, a za radove čišćenja i uklanjanja raslinja, stabala, granja i sličnog s javnih i drugih površina na području Grada Ogulinu.


Ugovori su sklopljeni na određeno vrijeme, s rokom od 6 mjeseci, a sredstva za njihove plaće su osigurana od strane HZZ-a.

Ciljne skupine za javne radove, temeljem uvjeta od HZZ-a, bile su dugotrajno nezaposlene osobe, osobe s invaliditetom, stariji od 50 godina, hrvatski branitelji, korisnici zajamčene minimalne naknade, osobe romske nacionalne manjine, roditelji s 4 i više malodobne djece, roditelji udovci ili roditelji bez upisanog drugog roditelja te ostale posebne skupine i teže zapošljive osobe.

Partneri Gradu na projektu su Vodovod i kanalizacija d.o.o. Ogulin, Stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o. Ogulin, Pučko otvoreno učilište Ogulin, Zavičajni muzej Ogulin, a vrijednost projekta iznosi 300 tisuća kuna.


I prošle godine se Grad Ogulin prijavio na natječaj HZZ-a. Tom prilikom je zaposleno 6 nezaposlenih osoba, također u trajanju od 6 mjeseci. Nadamo se da ćemo putem ove mjere barem privremeno olakšati egzistenciju ovim našim nezaposlenim žiteljima te kako će oni zauzvrat kroz idućih 6 mjeseci društveno korisnim radom služiti našoj zajednici.

Oglas za natječaj je bio objavljen u HZZ-u te na Internet stranicama HZZ-a i Grada Ogulina. I ubuduće će se Grad Ogulin javljati na ovakve natječaje HZZ-a kako bi i drugim zainteresiranim osobama omogućio prijavljivanje na program javnih radova.

 

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik