Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Gradonačelnik Dalibor Domitrović, predsjednik Gradskog vijeća Željko Stipetić, direktor Poduzetničke zone Ogulin Mladen Stipetić i Denis Salopek posjetili su grad Križevce, odnosno područje njihove bivše vojarne u kojoj je pokrenut razvojni centar i tehnološki park.

 

Obzirom da je grad Križevci s njihovom vojarnom prošao sličan put kakav predstoji Ogulinu s vojarnom Sveti Petar cilj posjeta bio je da domaćini prenesu posjetiteljima iz Ogulina svoja iskustva kako bi ih ovi eventualno primijenili na vlastitom slučaju. 

Osim informacija vezanih za prijenos vlasništva sa države na grad goste iz Ogulina zanimala su i iskustva vezana uz tehnološki park i razvojni centar. Jedna od ideja je da grad Ogulin u funkciji razvoja gospodarstva na prostoru bivše vojarne Sveti Petar pokrene poduzetnički inkubator i co-working centar. Temeljem iskustava iz Križevaca za ovakve sadržaje svakako ima interesa, no bitno je optimalno dimenzionirati veličinu prostora kako bi popunjenost bila zadovoljavajuća.

 

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik