Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Ministar Oleg Butković sa suradnicima posjetio je 12. srpnja 2018. godine Ogulin. Održan je sastanak u Velikoj dvorani Gradske knjižnice na kojem su bili nazočni , pored domaćina gradonačelnika Dalibora Domitrovića sa suradnicima, saborski zastupnik Tomislav Lipošćak, župan Damir Jelić sa suradnicima, predsjednik Uprave  Hž infrastrukture Ivan Kršić, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić, predstavnici tvrtki koje posluju u poduzetničkim zonama Grada Ogulina Reneteh, Semmelrock, Bjelin, Monterra, načelnici općina Saborsko i Rakovica. Teme sastanka bile su cestovna i željeznička infrastruktura grada Ogulina i Karlovačke županije. 

O prometnom problemu Ogulina i ogulinske poslovne zone, te potrebe za izgradnjom obilaznice grada Ogulina zbog sve većih transportnih potreba tvrtki koje djeluju u okviru poslovne zone Ogulin, ministra je upoznao kratkom prezentacijom gradonačelnik Dalibor Domitrović i predstavnici tvrtki, koji su iznesli svoje poslovne planove i prometne problem .

 O drugim prioritetnim projektima prometne infrastrukture u Karlovačkoj županiji nazočne je kroz prezentaciju upoznala zamjenica župana Martina Furdek Hajdin. Razgovaralo se o obilaznici Grada Karlovca, izgradnji mosta u Pokupju, nastavku brze ceste kroz Karlovac, obilaznici Plitvičkih jezera i rekonstrukciji ceste D-42 kroz Saborsko, kružnom toku u Logorištu na D-1, izgradnji ravničarske željezničke pruge, rješavanju denivelacije pružnih prijelaza te drugim prometnim projektima.

Na kraju sastanka nazočni su obišli Poduzetničku zonu 1 i na terenu se upoznali sa prometnim problemom i potrebom brze izgradnje obilaznice, koja bi povezivala dvije poduzetničke zone i omogućila bolje poslovanje tvrtki i brži razvoj gospodarstva Ogulina.

Karmela Matić

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik