Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Gradonačelnik Dalibor Domitrović sa zamjenicom  Ivanom Salopek Šumonja primio je članove  Taekwondo kluba Ogulin, koji su 16. lipnja 2018. godine nastupili na Kadetskom prvenstvu Hrvatske u Omišu, pod vodstvom trenera Čedomira Kosanovića.

Nastupili su Josip Šnajder u kategoriji do 45 kg, Marija Krznarić u kategoriji do 59 kg i Helena Dujmić u kategoriji  do 51 kg.

Josip Šnajder  na svom prvom nastupu na državnom prvenstvu osvojio je  brončanu medalji, nositelj je zelenog, najnižeg pojasa s kojim se može natjecati na državnom prvenstvu.

Marija Krznarić osvojila je također brončanu medalju, nositeljica je plavog pojasa,  a u četvrtfinalnoj borbi pobijedila je nositeljicu crnog pojasa.

Helena Dujmić osvojila je zlatnu medalju i postala državna prvakinja. Nositeljica je crvenoga pojasa i pobijedila je u finalnoj borbi prošlogodišnju državnu prvakinju, članicu kadetske reprezentacije Hrvatske i nositeljicu crnog pojasa.

Svima je gradonačelnik čestitao na uspjehu i promociji grada Ogulina, te im zaželio mnogo uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Karmela Matić

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik