Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Gradonačelnik Dalibor Domitrović je na projektu uređenja zgrade Pučkog otvorenog učilišta umjesto Zdravka Salopeka za koordinatora projekt  imenovao diplomiranog inženjera građevine Željka Gračanina. On je, kako bi se upoznao s problematikom vezanom uz ovaj projekt, s izvođačem radova i stručnim nadzorom obišao objekt i gradilište. U pratnji su im bili zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja i bivši koordinator Zdravko Salopek. Nakon što su obišli gradilište o statusu projekta i stupnju dovršenosti radova izvijestili su gradonačelnika u njegovom uredu.

Gradonačelnika su izvijestili kako se procjenjuje da do potpunog dovršetka radova treba još približno osam milijuna kuna, od čega se najveći dio troška odnosi upravo na dvoranu i pozornicu sa scenskom i ostalom opremom. Do sada je na uređenje potrošeno nešto više od 17 milijuna kuna. Što se radova tiče sporedne prostorije su u visokom stupnju dovršenosti i uz mala ulaganja bi ih se moglo staviti u funkciju. Trenutno je prva iduća faza koja predstoji montaža čelične konstrukcije u kino dvorani na koju će se polažiti protupožarni paneli i "sprinkler" sustav protupožarne zaštite.

Nakon što se postavi čelična konstrukcija prioritet će biti dovršetak sporednih prostorija i njihovo stavljanje u funkciju. Radi se o prostorijama namijenjenim za dodatne učionicama, zatim za održavanje raznih radionica, za vježbe KUD-ova, plesačkih, pjevačkih društava i slično, te svlačionice i sanitarni čvor. Nakon svega kao posljednja faza ostaje uređenje same dvorane i pozornice čiji dovršetak ovisi o financijskim sredstvima koja trenutno nisu osigurana.

Grad Ogulin

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik