Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

U  organizaciji Županijske komore Karlovac, Karlovačke županije, Grada Karlovca i Razvojne agencije Karlovačke županije, 1. i 2. ožujka 2018. godine, u Gradskom kazalištu Zorin dom, održan je međunarodni sajam projekata.

Veliki broj  izlagača na oko 300 m² izložbenog prostora  iz Karlovačke županije i izlagači iz susjednih županija te gosti iz Novog Mesta i Bihaća predstavili su  svojim projekte.

Sajam projeKAta u Gradu susreta – ProjektiKA zamišljen je kao dvodnevna manifestacija koja izložbom i raznim oblicima stručnih predavanja afirmira projektni pristup u rješavanju razvojnih izazova. Uz izložbu projekata održane  su edukacije, radionice, okrugli stolovi i poslovni susreti.

Sajam, kao mjesto susreta uživo, stvara priliku za razmjenu ideja i inicijativa, za sklapanje partnerstava, prezentaciju vlastitih projekata i uključivanje u zanimljive projekte drugih.

Grad Ogulin je sudjelovao na sajmu projekata sa dva projekta i to projektom  obilaznice Grada Ogulina i projektom šetnice oko jezera Sabljaci.

Karmela Matić 

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik