Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

 

U prostorima Poduzetničke zone Ogulin Dalibor Domitrović, gradonačelnik Grada Ogulina i Stjepan Vojinić, direktor tvrtke Bjelin d.o.o. potpisali su ugovor o kupnji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Ogulin površine 224,305 m2 a u vrijednosti od 1.794.440,00 eura.

 

 

Ukupne investicija u Poduzetničkoj zoni Ogulin iznosit će oko milijardu kuna i trebala bi omogućiti stvaranje oko 600 novih radnih mjesta. Početak radova na izgradnji nove tvornice za podne obloge Woodura i Nadura planiran je za proljeće 2018. godine, dok je završetak radova planiran kroz razdoblje od pet godina čime bi se ostvario konačni cilj tvrtke Bjelin d.o.o. a to je postati tehnološki najmodernija i najnaprednija tvrtka u Europi i svijetu u sklopu Pervanovo grupe a Hrvatsku pozicionirati kao lidera u proizvodnji podnih obloga.

 

Potpisivanju ugovora nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina Željko Stipetić, zamjenici gradonačelnika Daniel Vukelja i Ivana Salopek Šumonja, kao i  Boris Sobodić, direktor Bjelina te Mladen Stipetić, direkor Poduzetničke zone Ogulin.

 

Juraj Belina

 

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik