Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

"Komemoracija

U znak sjećanja na poginulog branitelja Željka Brozovića, pripadnika Specijalne jedinice policije „Grom„ održana je komemoracija na mjestu pogibije u TržićuTounjskom i na mjesnom groblju u Hreljinu Ogulinskom, gdje je služena sveta misa zadušnica.

Počast su odali uz molitvu, polaganje vijenaca i paljenje svijeća, članovi obitelji Željka Brozovića, Ivan Žlimen izaslanik ministra branitelja Tome Medveda, predstavnici Policijske uprave karlovačke i Policijske postaje Ogulin, predsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina Željko Stipetić, zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja, predstavnici udruga  grada Ogulina proisteklih iz Domovinskog rata.

 

Memorijalnim maratonom od Tržića Tounjskog do Hreljina Ogulinskog, počast su odali i maratonci „Gromova“ kojima su se pridružili i članovi Biciklističkog kluba „Frankopan“ i gosti iz Italije.

Željko Brozović je  poginuo 22. kolovoza 1991. godine u obrani Domovine. Njegova žrtva nama je obveza da se s ponosom sjećamo njega i svih poginulih branitelja koji su pridonijeli svojim životima da danas živimo u slobodnoj domovini Hrvatskoj.

Karmela Matić

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik