ogulin

Novosti

02

Stu

Obuka za članove Savjeta mladih

  • Članak napisao/la, administrator

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin u subotu, 28.10.2017., s početkom u deset sati u organizaciji Udruge gradova u Republici Hrvatskoj provedena je jednodnevna obuka članova savjeta mladih, a domaćin je bio naš Savjet mladih grada Ogulina. Provodili su je Mario Žuliček i Matija Kikelj.

Obuke za članove savjeta mladih Udruga gradova u Republici Hrvatskoj provodi od 2015. godine, a namijenjena je županijskim, gradskim i općinskim savjetima mladih, kao i predstavnicima izvršne i predstavničke vlasti, upravnim tijelima, službama, udrugama mladih i za mlade, kao i zainteresiranoj javnosti. 

U Obuci su, uz članice našeg Savjeta, sudjelovali članovi Savjeta mladih općine Josipdol,  članovi Savjeta mladih grada Duga Rese te članovi Savjeta mladih grada Ozlja.

{vsig}galerija199{/vsig}

Program se sastojao od tri modula: Sustav lokalne i područne (regionalne) samouprave, Zakon o savjetima mladih te Odnosi izvršnih čelnika, predstavničkih tijela i savjeta mladih.

Velika hvala voditeljima Obuke na korisnim informacijama, a zahvaljujemo se i predsjedniku Savjeta mladih grada Samobora Dominiku Baltiću koji nas je ovim putem upoznao i pozvao na Nacionalnu konferenciju Savjeta mladih koja će se održati u prosincu, a na kojoj će sudjelovati i naše članice.

Predsjednica Savjeta mladih grada Ogulina

Ines Galetić Žagar, mag. psych    

 

31

Lis